DJ

Allround-dj & Solis drive-in show

DJ Michael

Een gezellig feest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen! Samen met vrienden, familie, bekenden en dj Michael Wesselink.

 

De dj-carrière van Michael begon in 1998 als dj op bruiloften en partijen. Daarnaast was hij in het verleden lange tijd resident-dj van Bar-Dancing Kerkplein, Café de Nachtwacht en Café Janssen (allen Breda). Momenteel draait Michael door het hele land en is hij te boeken voor discotheken, cafés, bruiloften, school- en bedrijfsfeesten en alle andere soorten feesten.

 

Welke muziek draait Michael?

​DJ Michael is een typisch voorbeeld van een ‘allround-dj’. Dit betekent dat hij zijn hand werkelijk nergens voor om draait! Alle stijlen muziek heeft hij bij zich en hij weet als geen ander de sfeer aan te voelen om hier vervolgens zijn muziekkeuze op aan te passen. In overleg met de opdrachtgever brengt hij een eigen stijl waarbij veel variatie mogelijk is, van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics. Door zijn uitgebreide muziekkennis kan dj Michael de muziek precies afstemmen op de gasten of aan het thema van de avond. Ook kunt u natuurlijk uw muzikale voorkeur vooraf kenbaar maken en zijn tijdens het feest verzoekplaten van harte welkom.

 

Solis Drive-in Show

DJ Michael is te boeken met en zonder geluidsapparatuur. Wanneer u zelf geen geluidsapparatuur heeft dan boekt u de Solis Drive-in Show. Niet iedereen weet precies wat een drive-in show is, of wat zo’n show voor een feest of evenement kan betekenen. Een andere term voor drive-in show is ‘mobiele discotheek’. Dit maakt het waarschijnlijk al een stuk duidelijker. Een drive-in show is dus een discotheek die op elke gewenste locatie kan worden opgebouwd.

 

​​​Prijzen en meer informatie?

​Een drive-in show van 4,5 uur is verkrijgbaar vanaf 500 euro. Dit bedrag is exclusief licht en verder afhankelijk van het aantal aanwezige gasten. Bij groepen van meer dan 150 personen of bij feesten die buiten plaatsvinden ligt de prijs mogelijk hoger in verband met het bijplaatsen van extra geluidsapparatuur. Een standaard lichtset kost 100 euro en bestaat uit 2 keer 4 par-verlichting en een kleine laser. Verder wordt er bij een afstand van meer dan 25 kilometer van Oosterhout een reiskostenvergoeding in rekening gebracht. Indien gewenst kan er ook gebruik gemaakt worden van de op de locatie aanwezige licht- en geluidsapparatuur. Een offerte op maat is op aanvraag verkrijgbaar.

 

​​Voor meer informatie, een prijsopgave of het plaatsen van een boeking kunt u bellen met Michael Wesselink op 06 – 55 34 25 20. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@michaelwesselink.nl of gebruik maken van het e-mailformulier bij contact.

 

De Solis Drive-In Show is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18069270.

@work
@work
@work

goed om te weten

over DJ Michael Wesselink

Ruime ervaring

In 15 jaar meer dan 500 boekingen in kroegen & discotheken én ruim 200 bruiloften & bedrijfsfeesten

Alles is mogelijk

De muziekkeuze wordt vooraf besproken en wordt volledig
aangepast aan uw wensen.

Duidelijke afspraken

Door de overzichtelijke offerte
staat alles direct op papier.
Geen verrassingen achteraf.