DJ

Allround-dj

DJ Michael

Een gezellig feest bouwen doet u nooit alleen, dat doet u samen! Samen met vrienden, familie, bekenden én dj Michael Wesselink.

 

De dj-carrière van Michael begon in 1998 als dj op bruiloften en partijen. Daarnaast was hij in het verleden lange tijd resident-dj van Bar-Dancing Kerkplein, Café de Nachtwacht en Café Janssen (allen Breda). Momenteel draait Michael door het hele land en is hij te boeken voor discotheken, cafés, bruiloften, school- en bedrijfsfeesten en alle andere soorten feesten.

 

Welke muziek kan ik verwachten?

​DJ Michael is een typisch voorbeeld van een ‘allround-dj’. Dit betekent dat hij zijn hand werkelijk nergens voor om draait! Alle stijlen muziek heeft hij bij zich en hij weet als geen ander de sfeer aan te voelen om hier vervolgens zijn muziekkeuze op aan te passen. In overleg met de opdrachtgever brengt hij een eigen stijl waarbij veel variatie mogelijk is, van house tot R&B en van Nederlandstalige feestmuziek tot dance-classics. Door zijn uitgebreide muziekkennis kan hij de muziek precies afstemmen op de gasten of aan het thema van de avond. Ook zijn verzoekplaten van harte welkom.

 

​​​Prijzen en meer informatie?

Een avondvullende dj-set (van 5 uur) boekt u vanaf 375 euro. Dit is zonder geluidsapparatuur en verlichting. Verder wordt er bij een afstand van meer dan 25 kilometer van Oosterhout een reiskostenvergoeding in rekening gebracht.

 

Indien uw locatie, of de locatie waar u uw feest geeft, niet de beschikking heeft over geluidsapparatuur en verlichting dan kan dj Michael u adviseren over waar deze kan worden ingehuurd.

 

​​Voor meer informatie, een prijsopgave of het plaatsen van een boeking kunt u bellen met Michael Wesselink op 06 – 55 34 25 20. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@michaelwesselink.nl of gebruik maken van het e-mailformulier bij contact.

 

De Solis Drive-In Show is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 18069270.

@work
@work

goed om te weten

over DJ Michael Wesselink

Ruime ervaring

In 20 jaar meer dan 700 boekingen in kroegen & discotheken én ruim 200 bruiloften & bedrijfsfeesten

Alles is mogelijk

De muziekkeuze wordt vooraf besproken en wordt volledig aangepast aan uw wensen.

Duidelijke afspraken

Door de overzichtelijke offerte
staat alles direct op papier.
Geen verrassingen achteraf.